2024. július 21. - Dániel, Daniella

Hárman még mindig kórházban vannak a robbanás miatt

Három ember még mindig kénytelen bent tölteni a kórházban a hétfőről keddre virradó éjszakát azok közül, akik az elmúlt hét szombatján történt miskolci csatornarobbanás okozta tüneteket miatt kerültek betegágyba, de már az ő állapotuk is jónak mondható.
2008. március 31. hétfő 22:38 - Hírextra

Közlése szerint egyikőjük állapota sem ad okot aggodalomra.
A szombati robbanást követően több, mint félszáz embert vizsgáltak meg a miskolci megyei kórházban, rendőröket, tűzoltókat, katasztrófa-védelmiseket és a környéken élőket.

Miskolcon, az Avasalján szombat délután történt robbanás a csatornahálózatban. A balesetet az okozta, hogy a családi házas övezet egyik lakója rovarirtó szert öntött a szennyvízcsatornába; az alumínium-foszfid vízzel elvegyülve robbanást okozott. A detonációban három családi ház megrongálódott; az egyiknek a fürdőszobája sérült meg komolyabban, míg a másik kettőnek a nyílászárói törtek ki.

A Miskolci Rendőrkapitányság közveszélyokozás gyanúja miatt indított nyomozást egy 65 éves és egy 30 éves miskolci férfi ellen.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását