2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Húsz városban garázdálkodtak

A kiskunfélegyházi rendőrök felszámoltak egy betörőkből álló bandát, amely az ország húsz városában követett el bűncselekményeket - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel pénteken.
2008. március 28. péntek 16:32 - Hírextra

Nyíkos Tamás törzszászlós elmondta, hogy a gyanúsítottak hét megye húsz városában követtek el betöréseket; csaknem hetven lakásból vittek el különböző értékeket. A büntetett előéletű, Fejér megyei férfiak döntően Bács-Kiskun, Komárom-Esztergom és Győr-Moson-Sopron megyében követték el a bűncselekményeket.

A betörőbandának volt olyan napja, amikor kilenc lakásba is behatolt. Főként műszaki cikkeket, ékszereket, érméket és órákat loptak el, amelyeket néhány órán belül orgazdáknak értékesítettek, vagy zálogházba vittek - közölte a szóvivő.

Nyíkos Tamás beszámolt arról, hogy a kiskunfélegyházi rendőrkapitányság tavaly szeptemberben indított nyomozást az akkor még ismeretlen tettesek ellen, akik ajtóbefeszítéssel jutottak be egy társasház négy lakásába, majd különböző értékes műszaki cikkeket, arany ékszereket, laptopokat, valamint mobiltelefonokat loptak el.

2007 decemberében előzetes letartóztatásba került az elkövetők egyike, majd március 13-án további három gyanúsítottat vettek őrizetbe.

Jelenleg a négy elkövetőből három előzetes letartóztatásban van. A negyedik gyanúsított együttműködött a hatósággal, részletes beismerő vallomást tett, ezért a bíróság szabadlábra helyezte - mondta a törzszászlós.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását