2024. április 26. - Ervin

Arany Nyíl a rádiónak

Szombaton este Arany Nyíl díjat kapott az év média kategóriájában Magyarország egyetlen rock'n'sport rádiója, az egyéves PONT FM 88.1. Az idén már kilencedik alkalommal került megrendezésre a Wigwam Rock Klubban az Arany Nyíl díjátadó gála.
2008. március 23. vasárnap 13:07 - Hírextra


A díjat egy évtizede azzal a szándékkal hozták létre, hogy a hazai rockzene méltánytalanul háttérbe szorított művészeit díjazzák.

Minden évben március második felében a Wigwam színpadán az előző év legjobbjai részesülnek a díjban, elsősorban a beérkezett közönségszavazatok alapján. 14 kategóriában osztották ki a díjakat tegnap este, a közönség és a zsűri szavazatai alapján az elmúlt évben a médiumok között a PONT FM 88.1 rádió tette a legtöbbet hazánkban a rockzene népszerűsítéséért és a rockzenészek támogatásáért.

"Nagyon örülünk, hogy megkaptuk ezt a díjat, mert ez is azt jelzi, a rockzene rajongói azonnal megkedvelték rádiónkat. Most lett egy éves a PONT FM 88.1, Magyarország egyetlen rock'n'sport rádiója, ez nagyon nagy elismerés, hogy működésünk első évét is már ennyire sikeresnek ítéli a legszigorúbb zsűri, azaz a közönség." - mondta a díjátadón Rónai Egon, a PONT FM 88.1-et is magába foglaló PONT Médiacsoport tulajdonosa.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását