2024. május 21. - Konstantin

Mancini az idény végén távozik

A Liverpooltól elszenvedett keddi Bajnokok Ligája-vereséget követően Roberto Mancini, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője bejelentette, hogy az idény végén távozik posztjáról.
2008. március 12. szerda 10:11 - Hírextra

"Utolsó két és fél hónapomat töltöm az Inter élén. A játékosokkal már közöltem ezt, így most már elmondhatom mindenkinek. A döntést korábban meghoztam, nincs összefüggésben a mostani vereséggel - fogalmazott a mérkőzést követő sajtótájékoztatón a tréner. - Tájékoztattam a klubelnököt, Massimo Morattitt is, akivel egyébként soha nem volt problémám. Most az a fontos, hogy továbbra is összeszedetten futballozzunk itthon. Az Inter mindig is nagycsapat lesz, függetlenül attól, hogy ki az edzője."

A milánói alakulat 1-0-ra kapott ki kedd este, és mivel a nyolcaddöntős összecsapás első mérkőzésén is alulmaradt - mégpedig 2-0-ra -, kettős vereséggel búcsúzott a sorozattól.

A 43 éves tréner, aki általános meglepetésre állt elő távozási szándékával, 2004 óta irányítja az Internazionale szakmai munkáját. Ez idő alatt két bajnoki címet, két Olasz Kupát és két olasz Szuperkupát nyert az együttessel.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását