2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Otthon gyógyul már a síbalesetet szenvedett kislány

Pénteken hazatért otthonába a február 18-án Ausztriában síbalesetet szenvedett szegedi kislány - tájékoztatta a Szegedi Gyermekklinika vezetője az MTI-t.
2008. február 29. péntek 18:21 - Hírextra

Túri Sándor elmondta: a kislány szerdán este érkezett Szegedre, majd az intézménybe került. A sérülését rögzítették, és pénteken délelőtt hazaengedték a kórházból. A lábtörést szenvedett gyermek gyógyulása vélhetőleg hónapokig tart majd - mondta el az MTI kérdésére a professzor.

A 11 éves kislány és 10 éves fiú társa egy szervezett iskolai sítúrán vett részt, melyre február 17-én, 21 társukkal indultak. A gyerekek azonban másnap hétméteres magasságból kizuhantak a gerlitzeni sífelvonóból.

A diákokat mentőhelikopter vitte a klagenfurti kórházba, ahol a kisfiú törött karja miatt továbbra is orvosi kezelést kap, de valószínűleg hamarosan ő is hazatérhet - tájékoztatta korábban az MTI-t a gyermekek iskolájának igazgatója.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását