2024. május 5. - Györgyi

3 könyv is megjelent az elnök feleségéről

Mindössze néhány nappal Nicolas Sarkozy és Carla Bruni házassága után máris három könyv jelenik meg a héten Franciaországban az új Premiere Dame magánéletéről.
2008. február 6. szerda 09:12 - Hírextra

Csütörtökön kerül a könyvesboltok polcaira a Carla Bruni valódi arca című, 55 ezer példányban megjelenő kötet, amelyből a kíváncsi franciák minden részletet megtudhatnak az olasz származású, topmodellből lett énekesnő életéről.

Egy másik könyv kifejezetten Bruni szerelmi életébe és hódításaiba nyújt betekintést. A kiadó már meg is rendelte további ötezer példány utánnyomását az eredetileg tervezett 20 ezer mellé, tekintettel a várhatóan hatalmas keresletre.

Az Egy veszedelmes viszony krónikája című könyv pedig a francia elnök és a volt topmodell tavaly novemberben kezdődött kapcsolatát részletezi.

A három könyvújdonság várhatóan hamar az eladási listák élére ugrik majd, és a Bruniról szóló írások legalább annyira népszerűek lesznek, mint a francia elnök előző feleségével, Céciliával foglalkozó, januárban megjelent kötetek.

Carla Bruni a következő hetekben veszi fel harmadik stúdiólemezét, amely a tervek szerint ősszel kerülhet a boltokba. Ügynöke elmondta, hogy a dalok nagy része már egy ideje kész van, és az énekesnő házasságkötése a francia elnökkel nem fogja befolyásolni az album munkálatait.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását