2024. február 22. - Gerzson

Kisteleki és Várhidi meglátogatta Grosicsot

Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke és Várhidi Péter, a válogatott szövetségi kapitánya a Kútvölgyi Kórházban meglátogatta és felköszöntötte a 82. születésnapját hétfőn ünneplő Grosics Gyulát, az Aranycsapat legendás kapusát.
2008. február 4. hétfő 07:09 - Hírextra

A szövetség hivatalos honlapja szerint a látogatásra azért vasárnap került sor, mert a nemzeti együttes hétfőn délelőtt utazik el Ciprusra, a Szlovákia elleni szerdai barátságos találkozó helyszínére.

"Szerencsére Gyula bácsi állapota valóban rohamosan javul, és a közeli napokban valószínűleg tényleg hazamehet" - tájékoztatta az MLSZ honlapját Kisteleki. "Nagyon örült a látogatásunknak, jóízűen anekdotázott, érdeklődött futballunk napi ügyeiről."

Grosics negyedórát beszélgetett vendégeivel - Kistelekit és Várhidit elkísérte a nemzeti együttes keretébe behívott Köteles László, a diósgyőriek kapusa is.

Grosics Gyulát január 24. óta a Kútvölgyi Kórházban kezelik, ahova tüdőproblémák miatt került. Életmentő műtétet hajtottak végre rajta, egyelőre az intenzív osztályon fekszik.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását