2024. április 19. - Emma

Soproni lesz a REAC?

Fodor János, Sopron polgármestere, illetve Kutasi Róbert, az élvonalbeli REAC labdarúgócsapatának ügyvezetője szerdán bejelentette, hogy a rákospalotai együttes Sopron-REAC néven a hűség városában játssza le tavaszi hazai mérkőzéseit.
2008. január 23. szerda 14:40 - Hírextra
A budapesti sajtótájékoztatón kiderült, mindkét fél hosszú távra tervez, de a részletek kidolgozása még folyamatban van. Ahogy Kutasi mondta, "hogy lesz-e házasság, azt a hálószoba dönti el".
A REAC-nak azért kellett elköltöznie Rákospalotáról, mert a magyar szövetség (MLSZ) rendelkezése szerint január 1-től csak olyan stadionban játszhat, amely rendelkezik villanyvilágítással. Erre az MLSZ korábban kétszer, összesen két és féléves haladékot adott, de a Budai II László Stadionban a világítást azóta sem építették ki.

A két fél így könnyen egymásra talált, ugyanis a Sopron FC Kft. vélhetően nem tudja folytatni a bajnokságot, a licencét is megvonták, márpedig az önkormányzat mindenképpen szeretett volna élvonalbeli csapatot a városban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását