2024. május 18. - Erik, Alexandra

1800 forinttal megússza a MÁV?

Közel hatvan esetben jelezték a MÁV utasai, hogy problémájuk volt a január 2-i közlekedési káosz miatt, pénzvisszatérítési igénnyel csak 8 esetben éltek, amelyek közül eddig hármat hagytak jóvá, összesen 1800 forint értékben - közölte a MÁV Start Zrt. a F
2008. január 16. szerda 10:56 - Hírextra

Január 2-án sűrű havazást és fagyot jelzett a MÁV, amelyre hivatkozva sok helyütt nem közlekedtek a Budapest környéki elővárosi vonatok, az utasokat azonban nem, vagy pontatlanul tájékoztatták a járatok indulásáról.

A járatokat távolsági személyvonatok helyettesítették, amelyek a szokásos menetrendtől eltérve a főváros körzetében valamennyi elővárosi állomáson és megállóhelyen megálltak. Az elővárosi megállások miatt a személyvonatok napközben 15-20 perces késéssel jártak. A normális közlekedés csak aznap estére állt helyre.

Másnap Kákosy Csaba gazdasági és közlekedési miniszter a MÁV-START Zrt. igazgatósági tagjainak felmentését, a felügyelő bizottság megújítását és az utastájékoztatásért felelős vezetők személyes felelősségre vonását kezdeményezte.

A konkrét személyi felelősséget azóta is vizsgálja a közlekedési társaság vezetése, a legutóbbi vezetői értekezleten, hétfőn Heinczinger István vezérigazgató újabb adatokat kért.

Forrás: hirado.hu/Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását