2024. április 19. - Emma

A halott csecsemő nevelőapját gyanúsítják

Feltehetően bűncselekmény áldozata lett egy héthónapos csecsemő Miskolcon csütörtökön, a rendőrség a gyermek 25 éves nevelőapját hallgatta ki gyanúsítottként, a férfi szabadlábon védekezhet – tájékoztatta a rendőrség az MTI-t pénteken.
2008. január 4. péntek 11:40 - Hírextra

A mentőszolgálat munkatársai értesítették a rendőrséget január 3-án, késő délután arról, hogy Miskolcon meghalt egy héthónapos fiúcsecsemő – mondta Dobi Tamás a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa.

A szemlén jelenlévő orvos szaktanácsadó elsődleges megállapítása szerint a halál feltételezett oka combcsonttörés miatt kialakult zsírembólia. A halál pontos okát és keletkezésének idejét az igazságügyi orvos szakértői boncolás fogja megállapítani.

Azt, hogy mi pontosan mi okozta a kicsi sérüléséit, még nem tudni. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntettének gyanúja miatt indított eljárást.

A büntető törvénykönyv szerint a büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a testi sértés életveszélyt vagy halált okoz – ismertette Dobi Tamás.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását