2024. április 30. - Katalin, Kitti

Juhász Ferenc: mélyen felháborít, ami Csintalan Sándorral történt

Mély felháborodásának adott hangot Juhász Ferenc, az MSZP elnökhelyettese a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában szerdán azzal kapcsolatban, hogy bántalmazták Csintalan Sándort, a Hír Tv műsorvezetőjét, volt szocialista politikust.
2007. december 12. szerda 09:38 - Hírextra

"Mélyen felháborít az, hogy bármilyen politikust, bármilyen színű mezben futó, politikához közel álló személyiséget ilyen fajta atrocitás érjen" - mondta Juhász Ferenc.

A szocialista párt elnökhelyettese szerint a bűnüldöző szerveknek és mindenkinek "fel kell venniük a kesztyűt", ki kell deríteni az igazságot.

"A politikának meg tudnia kell, hogy nem lehet még kikacsintva sem serkenteni meg biztatni az erőszakot" - mondta.

A Hír Tv munkatársát, aki korábban a szocialista párt vezető tisztségviselője volt, kedden támadták meg lakásának mélygarázsában. A televízió internetes oldala szerint a műsorvezető a brutális támadás során súlyos sérüléseket szenvedett a kezén és a fején. Az MTI értesülései szerint Csintalan Sándor zúzódásos sérüléseket szenvedett.

A sérültet a mentők kórházba szállították.

Az MTI úgy tudja, hogy az Állami Egészségügyi Központba szállították Csintalan Sándort. A vizsgálatok szerint zúzódásos sérüléseket szenvedett, a koponya CT-je negatív volt, tehát súlyosabb sérülései nincsenek.

A műsorvezetőt a keddi információk alapján szerda reggelig tartják megfigyelésre a kórházban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását