2024. május 2. - Zsigmond

Árverezik Beckham ételmaradékát

A világhírű labdarúgó, David Beckham Új-Zélandon hagyott nyomait: ételmaradékot és használt edényeket árulnak az Interneten - tudta meg az AFP francia hírügynökség szerdán. Az árverésre bocsátott cikkek között van félig megevett kukorica és egy szem sültk
2007. december 5. szerda 10:35 - Hírextra
A sültkrumplit állítólag az utcán ejtette el a sportoló, és a licit egy új-zélandi dollárról (132 forintról) indult. Az ár helyi idő szerint szerda délutánra megháromszorozódott.

Egy étteremtulajdonos árverésre bocsátott egy majdnem üres kólás üveget, egy tányért, kést és villát, amiket a sztár állítólag használt, és innen származik a már említett kukoricacsutka is.

Beckham amerikai csapatával, az LA Galaxyvel érkezett Wellingtonba múlt héten. A focista három napot töltött az új-zélandi fővárosban, ahol a helyi Wellington Phoenix csapata ellen játszottak. Vasárnap távozott, hogy megnézze az újra összeállt brit lánybanda, a Spice Girls első közös koncertjét a kanadai Vancouverben. A sportoló felesége, Victoria az együttes egyik énekesnője.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását