2024. április 19. - Emma

Büntiben a Nyíregyháza

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fellebbviteli bizottsága súlyosbította a fegyelmi testület által korábban meghozott ítéletet, így a Nyíregyháza első tavaszi hazai mérkőzését zárt kapuk mögött köteles megrendezni.
2007. november 27. kedd 21:28 - Hírextra
A másodfokon eljáró bizottság Kisteleki István elnök fellebbezése nyomán tárgyalta az október 22-én lejátszott MTK-Nyíregyháza Soproni Liga-mérkőzésen történteket, a vendégszurkolók rasszista megnyilvánulásait. A nyírségi klubot mellékbüntetésként 500 ezer forintos pénzbírsággal sújtotta amellett hogy elrendelte a Tatabánya elleni bajnoki találkozójának zárt kapuk mögötti megrendezését.
A fegyelmi bizottság november elején 300 ezer forintos pénzbüntetést rótt ki a Nyíregyházára, s szintén egy zárt kapus mérkőzéssel szankcionált, de elsőfokú határozatának végrehajtását november 30-ig felfüggesztette.

Az MLSZ elnöke fellebbezésében jelezte: mind a nemzetközi (FIFA) és az európai (UEFA), mind a magyar szövetség zérótoleranciát hirdető elvei szerint súlyosabb elmarasztalás jár.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását