2023. március 28. - Gedeon, Johanna

Brembóra vált a BMW

Az olasz Brembo a mai napon tette közzé, hogy a jövőben a BMW-t is ellátja fékrendszerekkel. Az elmúlt negyedévben több sportmodellnél is alkalmaztak hatdugattyús fékeket a bajorok, a jövőben pedig még több propelleres autó jelenik meg Brembo alkatrészekk
2007. november 14. szerda 11:08 - Hírextra
A Brembo az egyik legszélesebb körben ismert gyártó a fékrendszerek területén, hiszen a Mitsubishi Evo és a Subaru WRX-től kezdve Ferrarikhoz és Porschékhoz is gyárt fékeket. Az olasz gyártó nagyteljesítményű fékrendszerei elsősorban piros és arany színű féknyergeikről voltak felismerhetőek. Legújabb ügyfelük, a BMW esetében a helyzet megváltozik, a többdugattyús fékek ugyanis inkognitóban működnek majd a bajor modellekben.

Elsősorban a különösen nagy teljesítményű BMW modellek - így az M részleg sportautóinak - kiváltsága lesz a Brembo fékrendszer, de az elkövetkező évben tovább szélesedik a különleges fékek alkalmazása, így például az egyelőre csak a tengerentúlon bevezetett gyári tuning-alkatrészek között is megtalálható lesznek a malomkőnyi tárcsák.

Az üzletnek köszönhetően a Brembo harmadik negyedévi eredménye 86,8 százalékkal emelkedett, tehát az üzletből nem csak a BMW sportmodellek vásárlói, hanem az olasz gyártó részvényesei is profitálnak.
Forrás: A5.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását