2024. május 4. - Mónika, Flórián

Trefilov gondban

Jevgenyij Trefilov, az orosz női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya nem igazán optimista csapata világbajnoki esélyeit illetően.
2007. november 13. kedd 16:04 - Hírextra
"A legjobbjaink közül néhányan sérültek, bizonytalan, hogy ott lehetnek-e a vb-n. Beállósunk, Ljudmilla Bodnyeva a közelmúltban esett át egy műtéten, még nem nyerte vissza korábbi formáját. A Togliatti két további kiválósága, Nagyezsda Muravjova és Jekatyerina Marennyikova szintén sérült. Nagyon örülnénk, ha végül rendelkezésre állnának" - mondta a szakvezető a december 2. és 16. között esedékes franciaországi tornára vonatkozó kilátásokat elemezve.

Trefilov amiatt is aggódik, hogy játékosai nem gyakorolták be elég jól a figurákat.

"Nem volt elég időnk a közös edzésre, így a válogatottak nem mindig értik meg egymást a pályán. A Világkupán is tapasztalhatók voltak gyengeségeink. Hullámzott a teljesítményünk" - tette hozzá.

Az orosz trénerrel ezzel együtt feltételezhetően cserélnének néhányan, csapata ugyanis világbajnok, Eb-ezüstérmes, és a Világkupát is megnyerte, a franciákat 30-24-re verve a döntőben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását