2024. március 29. - Auguszta

Jagger-fiú az apa szerepében

James Jagger, Mick Jagger fia alakítja apját abban a játékfilmben, amelyet Julian Temple készít a Rolling Stones zenekar korai korszakáról.Mick és Jerry Hall 21 esztendős gyermeke, aki nemrég debütált színházi színészként, a 19 éves Jaggert személyesíti m
2007. november 12. hétfő 10:38 - Hírextra

Mick és Jerry Hall 21 esztendős gyermeke, aki nemrég debütált színházi színészként, a 19 éves Jaggert személyesíti meg a Stones első menedzsere, Andrew Loog Oldham emlékiratai alapján készülő filmben - írta a The Sunday Times című brit hetilap.

Oldham a kezdetektől 1967-ig dolgozott az együttessel, közben olyan csillagok pályáját is egyengette, mint Marianne Faithfull és Chris Farlowe. 67-ben véglegesen megromlott a viszonya az együttessel, és szakítottak. Később "Loog" kibékült a banda tagjaival - kivéve éppen Jaggert.

A film címe gyakorlatilag lefordíthatatlan: Rolling Stoned. A Rolling Stones-t ugyan világszerte elkönyvelték "gördülő köveknek", az eredeti szlengértelem viszont "kapcarongy", "földönfutó". A nevet Muddy Waters Rolling Stones Blues című dalából vették. A "stoned" pedig egyszerre jelent "megkövezett"-et és "kiütöttet" a szó alkoholos-drogos értelmében. Oldham könyvének címe is Stoned.

Julian Temple-nek nem idegen a Rolling Stones. Az 1980-as évek elején több videoklipet rendezett az együttesnek, köztük az Undercover of The Nightot, amelyet erőszakos képei miatt levettek az MTV műsoráról, holott tévéhíradókból állított össze sokkoló montázst.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását