2024. április 26. - Ervin

Egymilliárd sms

Több mint egymilliárd sms-t küldenek a britek hetente, jelentette hétfőn a BBC a Mobile Data Associaton (MDA) legfrissebb adataira hivatkozva. Magyarországon a 2006-os adatok szerint háromnegyed év alatt küldtek el ennyi rövid szöveges üzenetet.
2007. november 5. hétfő 16:33 - Hírextra
A brit mobiltelefon-használók egyre több és több rövid szöveges üzenetet (SMS) küldenek mobiltelefonjaikról. A mostani, heti egymilliárd sms megegyezik azzal a mennyiséggel, amit 1999-ben egész évben küldtek.

Magyarországon a Nemzeti Hírközlési Hatóság honlapján található adatok szerint 2006-ban nagyjából másfél milliárd sms-t küldtek el.

A britek csak 2007 szeptemberében 4,8 milliárd szöveges üzenetet küldtek mobiltelefonjaikról, négyezer darabot minden másodpercben. Ez a szám 25 százalékkal több, mint az előző évi adat, és jelentős magasabb, mint amit korábban erre az időszakra jósolt az MDA, közölte a szervezet vezetője.

Mike Short elmondta, hogy 2007-re 42-48 milliárd sms-t jósoltak, de most úgy tűnik, hogy ez a szám el fogja érni az 52 milliárdot.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását