2024. április 18. - Andrea, Ilma

Kikapott a Fradi

A Ferencváros hazai pályán tízgólos vereséget szenvedett a román Oltchim Valceától a női kézilabda Bajnokok Ligája D csoportjának 2. fordulójában. Női kézilabda BL, D csoport, 2. forduló: Budapest Bank-FTC - Oltchim Valcea (román) 22-32 (11-13)
2007. november 4. vasárnap 20:13 - Hírextra

Magyar gólszerzők: Kovacsicz 4, Szucsánszki 4/2, Juhász 3/1, Uhráková 3/2, Szamoránsky 3, Zácsik, Illyés 2-2, Németh 1

A román csapat az első pillanattól kezdve érzékeltette a ferencvárosiakkal, hogy ha otthon akarják tartani a pontokat, akkor ahhoz erőn felül kell teljesíteniük. A vendégek nagyon hamar elhúztak (0-4), a zöld-fehérek csak öt és fél perc után tudtak gólt lőni. A folytatásban állandósult a két csapat közti különbség, a mezőny legjobbja a magyar kapus, Pastrovics Melinda volt, így nagy mértékben neki volt köszönhető, hogy a szünetben csak 11-13-at mutatott az eredményjelző.

A fordulást követően sem változott a játék képe, Zsiga Gyula tanítványai nem találták az ellenszert a világklasszis formában védő Luminita Dinu hárításaira és gyors indításaira. Ez a hazai, közel hétperces gólcsend gyakorlatilag el is döntötte a találkozót, hiszen hatgólosra duzzadt a két csapat közti differencia (12-18).

A hajrában az FTC-nek csak egy-egy jó pillanata volt, így a vendégek teljesen megérdemelten nyerték meg az összecsapást.

A fővárosiak jövő vasárnap a dán Viborgot fogadják.

A csoport másik mérkőzésén:
Viborg (dán)- Buducnost T-Mobile (macedón) 36-29
A csoport állása: 1. Oltchim Valcea 4 (65-52), 2. Viborg 4 pont (66-62), 3. Buducnost T-Mobile 2, 4. Budapest Bank-FTC 0

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását