2024. április 24. - György

Luxushotel cári módra

Az utolsó orosz cár, II. Miklós egykori saint moritz-i rezidenciájában a Carlton-szállodalánc legújabb ötcsillagos hotelje nyílik meg hamarosan. Az egykori tulajdonosok tiszteletére, valamint figyelembe véve a potenciális vendégkört, a szállodának orosz n
2007. október 28. vasárnap 08:29 - Hírextra
A palota 1913-ban készült el, de a cári családnak már nem volt módja, hogy akár egy napot is az Engadin-völgyben töltsön. Most az 1856 méter magasságban lévő hegyi kastélyt teljesen felújították, hogy - mint a hotel honlapján olvasható -, "a luxus új dimenziót nyerjen". A vendégeknek uralkodókhoz méltó pompában és kényelemben lesz része - olvasható a NEWSru című orosz hírportálon.

A hotelben 60 apartmant alakítottak ki, s mindegyikhez "saját" személyzet tartozik, amely a nap huszonnégy órájában lesi az "uralkodók" kívánságait.

A szállodában két étterem és két bár üzemel majd. Lesz egy gyógyrészleg is, ahol a vendégek hatféle különböző procedúra áldásos hatásait próbálhatják ki. A vendégek rendelkezésére több limuzin, valamint helikopter áll majd.

A tervek szerint a szálloda december 7-én fogadja első vendégeit. Szezonon kívül egy apartmanban mérettől és felszereltségtől függően 600 és 2600 euró (150-650 ezer forint) közötti összeget kell fizetni egy éjszakáért, de karácsonykor 4800 euróba, azaz 1,2 millió forintba is kerülhet megaludni a cári szálláson.
Forrás: mti
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását