2023. március 24. - Gábor, Karina

Újra Múmia

A hét elején elkezdődött A múmia mozifilmsorozat harmadik epizódjának forgatása Pekingtől északra - jelentette be Rob Cohen rendező internetes blogján.
2007. október 24. szerda 12:45 - Hírextra

Az ókori és a második világháború utáni Kínában játszódó The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (A múmia: A Sárkánycsászár sírja) című film munkálatainak kínai helyszínein 2000 fős stáb dolgozik. A kalandfilm sztárlistája a megszokott arcokon kívül újabb közönségcsalogató nevekkel bővült: Maria Bello (az Oliver Stone World Trade Center című filmjéből ismerős színésznő) vette át a Rick O'Connellt alakító Brandan Fraser feleségének szerepét, amelyet a korábbi részekben Rachel Weisz játszott, rajta kívül pedig az akciósztár Jet Li és Michelle Yeoh erősíti a szereposztást.

Cohen keddi bejegyzése szerint jelenleg azon a csatajeleneten dolgoznak egy Pekingtől északra fekvő elhagyatott völgyben, amelynek során egy kétezer éve agyagfigurákká változtatott hadsereg O'Connellék ténykedése miatt véletlenül életre kel és a régészfamília ellen fordul.

A rendező bejegyzése szerint a film amerikai bemutatója 2008. július 31-ére várható.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását