2024. április 29. - Péter

NHL minden mennyiségben a Sport1-en

A SPORT1 Televízió megszerezte a jogokat az NHL alapszakaszának, rájátszásának és a Stanley Kupa döntőjének sugárzására, a csatorna Cseh és Szlovák platformján.
2007. október 15. hétfő 11:45 - Hírextra
A szerződés értelmében a SPORT TV, két teljes szezonon keresztül, heti két mérkőzést közvetít a világ legnépszerűbb hoki ligájából a jégkorongozás fellegváraiban - Csehországban és Szlovákiában.

Az alapszakasz mellett a rájátszás mérkőzései, valamin a Stanley Kupa négy győzelemig tartó döntője is látható lesz majd csatornánkon. Ez az újonnan megszerzett sorozat is mutatja a SPORT1 törekvését, hogy a legnépszerűbb sportágak legjobb mérkőzéseit közvetítse nézőinek Csehországban és Szlovákiában is.

AZ NHL meccsek október 8-tól, hetente kétszer kerülnek adásba, hétfőn és szerdán.

Mike Moriarty, a Chellomedia közép-európai vezérigazgatója hozzátette: „Nagyon izgatottak és boldogak vagyunk, hogy elhozhattuk az NHL-t csehországi és szlovákiai nézőinkhez. AZ NHL egy remek sorozat világszerte, és nagyon örülünk annak, hogy eljuttathatjuk ezt a SPORT1 hokirajongóihoz”.
Forrás: sport1tv.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását