2024. május 23. - Dezső

Hat fiatallal végzett a sheriff-helyettes

Hat fiatalt megölt, egyet pedig súlyosan megsebesített egy amerikai sheriff-helyettes vasárnap Wisconsin államban. A húsz éves férfi egy házibuliban kezdett el lövöldözni, ahol ott volt egykori barátnője is. A fiatalemberrel később egy rendőrségi mesterlö
2007. október 8. hétfő 10:27 - Hírextra
A húszéves Tyler Peterson helyi idő szerint reggel három óra körül nyitott tüzet a házibulizó fiatalokra Crandon városában. Az áldozatok 18 év körüliek voltak, de van köztük egy 14 éves kislány is. Egy 19 éves fiú súlyos állapotban került kórházba.

A lövöldözőt a rendőrség egyik mesterlövésze órákkal később lelőtte. Az akció ideje a kétezer fős várost teljesen lezárták, a lakosoknak megtiltották, hogy kilépjenek házaikból.

A rendőrség egyelőre semmilyen információt nem hozott nyilvánosságra a lövöldözésről, így azt sem lehet tudni, hogy miért kezdett el gyilkolni a sheriff-helyettes. Egyes, nem megerősített beszámolók szerint volt barátnőjével veszett össze, akivel szintén végzett.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását