2024. április 29. - Péter

Pszichológus napok Szegeden

Egyebek mellett a pszichoanalízisről, a pszichodrámáról, a szexuálpszichológiáról és a hipnózisról is szó lesz azon a háromnapos konferencia-sorozaton, melyre péntektől több mint ezer pszichológus hallgatót és gyakorló pszichológust várnak Szegedre - tájé
2007. október 4. csütörtök 18:25 - Hírextra

A Szegedi Tudományegyetem Rektori Hivatalában zajló több mint 40 előadás és körülbelül ugyanennyi műhelymunka elsősorban a pszichológus hallgatóknak szól, de várják a nem szakmabelieket is, így például a középiskolásokat, a tanárokat sőt a szülőket is - mondta a hallgató.

Márkus Julianna kifejtette: a témákat úgy állították össze, hogy a hétköznapi emberek számára is érthetőek és érdekesek legyenek: lesz tanácskozás az életvezetésről, a gyermekvállalásról, a drogproblémákról, de a plázák fogyasztói társadalomra gyakorolt hatásairól is.

Neves szakemberek vállalták a programokban való részvételt, köztük Lux Elvira szexuálpszichológus és Erős Ferenc pszichoanalitikus. Mellettük természetesen a Szegedi- és a Pécsi Tudományegyetemről, illetve a budapesti ELTE-ről is érkeznek előadók - mondta a szervező.

A hallgatók hat évvel ezelőtt egy olyan háromnapos konferenciát állítottak össze, mely lehetőséget adott a szegedi diákoknak arra, hogy a szakma legjobbjaival találkozzanak. Ez mostanra kinőtte magát és az ország minden egyeteméről érkeznek majd hallgatók - tette hozzá.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását