2024. május 8. - Mihály

Gellei győzelemmel mutatkozott be

Gellei Imre a Fehérvár elleni győzelemmel mutatkozott be a Paks kispadján a labdarúgó Soproni Liga 10. fordulójában.
2007. szeptember 29. szombat 21:42 - Hírextra

Paksi FC-FC Fehérvár 2-1 (0-1)
Paks, 2000 néző, V: Bognár
gólszerzők: Buzás (47., 11-esből), Tököli (91.), illetve Éger (45., öngól)
sárga lap: Molnár Z. (23.), Horváth S. (39.), Buzás (61.), illetve Nagy D. (26.), Dvéri (42.)

Paks:

Kovács A. - Molnár Z., Éger, Salamon, Hanák - Zováth, Horváth S., Heffler (Balaskó 56.) - Tököli, Buzás (Csehi 64.) - Márkus (Kiss T. 75.)

Fehérvár:

Sebők - Kocsis, Fehér Zs., Horváth G., Mohl - Csobánki, Farkas B. - Simek (Disztl D. 84.), Dvéri (Bozic 67.), Nagy D. - Sitku (Dajic 63.)

A Lengyel Ferencet váltó Gellei Imre négy napja vette át a találkozót a 13. helyről váró Paksi FC-t. A korábbi szövetségi kapitány nem tudott csodát tenni, a fehérváriak az ismert pénzügyi nehézségek ellenére uralták a találkozót, a középpályán nagy fölényben voltak, a Paks mindössze pontrúgások után veszélyeztetett. Ennek ellenére úgy tűnt, gól nélkül zárul a félidő, ám az utolsó percben Horváth G. beadásába Éger szerencsétlenül nyúlt bele, így a látogatók térhettek előnnyel pihenőre.

A 2. félidőben gyorsan egyenlített a Paks, a Heffler buktatásáért megítélt 11-est Buzás váltotta gólra. A folytatásban is inkább a hazaiak előtt adódtak lehetőségek, s a hajrában percekre beszorította ellenfelét a Paks. A hosszabbításban az eltiltása után visszatérő Tököli állította be a végeredményt, így Gellei Imre győzelemmel debütált a Paksi FC kispadján.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását