2024. május 17. - Paszkál

Budapestre ér a klímaturné

Otthon megvalósítható, praktikus energiatakarékos megoldásokat mutat be a WWF nemzetközi természetvédelmi szervezet országos klímaturnéja, amely a vidéki helyszínek után ezen a hétvégén Budapestre ér.
2007. szeptember 29. szombat 14:40 - Hírextra
Aki szombaton a Margit szigeten vagy vasárnap a Felvonulási téren ellátogat a WWF klímaturné sátrához, sok más érdekesség mellett megtudhatja, hogyan lehet otthona energiatakarékos, tesztelhet hibridautót, megismerheti egy napkollektoros fűtési rendszer működését, vagy információkat szerezhet az éghajlatváltozás hatásairól. A játékos kedvűek egy hétvégére megnyerhetnek kipróbálásra egy hibridautót.

A természetvédelmi szervezet szerint az elkövetkező 5-10 év kulcsfontosságú lesz a század második felének és a 22. század éghajlatának alakulásában. Az éghajlatváltozás lassítása érdekében a WWF szorgalmazza az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentését és a megújuló energiaforrások elterjesztését.
Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását