2021. május 18. - Erik, Alexandra

Farmernek a köztévében helye nincs!

Tilos a farmer, az edzőcipő és az átlátszó blúz viselése a szlovén közszolgálati televízió munkatársainak az új öltözködési kódex szerint.
2007. szeptember 25. kedd 17:00 - Hírextra

Anton Guzej tévéelnök, a szabályzat kidolgozója két éve, aki a konzervatív jobboldali kormányzat idején foglalta el hivatalát, most a szlovén média kereszttüzébe került.

Kódexe szerint nemcsak farmerben nem lehet dolgozni a tévében, hanem sportos öltözékben, rövid nadrágban, tornacipőben, átlátszó anyagú ruhában sem, amely alól előtűnhet a fehérnemű, és a férfiak nem viselhetnek feliratos pólót.

Ez még nem minden, írják a ljubljanai lapok - a tévés szabályzat azt is kimondja, hogy az alkalmazott köteles felvenni a telefont legkésőbb a második csöngetésre, nem maradhat el a Jó napot! köszöntés. A dolgozónak az irodájában kell tartózkodnia a munkaidő alatt, tilos plakátot ragasztania a szoba falára, s kerülnie kell intim kapcsolat kialakítását a munkahelyen.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását