2022. augusztus 19. - Huba

Bene László is felelős?

Már vizsgálja az ügyészség, hogy az egykori országos rendőrfőkapitány teljesítette-e jelentési kötelezettségét Révész Máriusz bántalmazásának ügyében - írja a Magyar Nemzet. A fideszes országgyűlési képviselő tavaly október 23-án sérült meg a zavargásokba
2007. szeptember 20. csütörtök 08:10 - Hírextra
Ügyében új bizonyíték került elő, eszerint egy rendőr felismerte a vérző fejű képviselőt, és megkérdezte, hogy mi történt vele. Révész Máriusz elmondta, hogy rendőrök bántalmazták. Erről jelentés is készült, amit a parlament rendészeti bizottságának ülésén megemlített Bene László. A volt főkapitány azonban nem azt mondta, hogy rendőrök verték meg a képviselőt, hanem azt, hogy rendőri intézkedés közben sérült meg. Révész Máriusz ügyvédje szerint a volt rendőri vezető nem tényszerűen ismertette a jelentést, ráadásul nem tájékoztatta a megvert képviselőről felettesét, az igazságügyi és rendészeti minisztert sem.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását