2024. május 20. - Bernát, Felícia

Régi-új polgármester Kéken

A korábbi polgármester, Poór Sándor nyerte az időközi önkormányzati választást Kéken vasárnap, így a ciklus végéig továbbra is ő lesz a Nyíregyházához közeli település vezetője - közölte az előzetes eredményt a település jegyzője az MTI-vel.
2007. szeptember 17. hétfő 07:13 - Hírextra

Poór Sándor 668 szavazatot kapott a választóktól, míg a másik, ugyancsak függetlenként indult jelöltre, Borsi Imrére, az eddigi alpolgármesterre 374-en voksoltak - mondta Halász Erzsébet.

A jegyző hozzátette: az időközi választáson harminc induló közül kilenctagú új képviselő-testületet is választottak a kékiek. E szavazatok összeszámlálása vasárnap este 21.00 óra után még tartott, az előzetes eredményt csak hétfőn teszik közzé.

A kéki időközi önkormányzati választást azért írták ki, mert a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település önkormányzata júniusban kibékíthetetlen személyi ellentétek miatt feloszlatta önmagát.
Az akkori képviselők szász százaléka adta voksát a feloszlatásra, a testület ugyanis két táborra szakadt. Egyik része a polgármestert, a most újraválasztott Poór Sándort támogatta, míg a másik az eddigi alpolgármestert, Borsi Imrét szerette volna az önkormányzati vezetői tisztségben látni.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását