2024. május 24. - Eszter, Eliza

Négyzer első éves a BME-n

Ma tartja tanévnyitó ünnepségét a Budapesti Műszaki Főiskola, az intézményben az idei tanévtől több mint négyezer elsőéves kezdi meg tanulmányait - közölte a főiskola az MTI-vel.
2007. szeptember 3. hétfő 08:32 - Hírextra
Szeptemberben a százhuszonnyolcadik tanévét kezdi meg a Budapesti Műszaki Főiskola. A tanévnyitón Manherz Károly felsőoktatási és tudományos szakállamtitkár, Rudas Imre, a BMF rektora és Gilyán György, a MEH politikai államtitkára köszönti a felsőoktatási intézmény hallgatóit.

Ezt követően kitüntetéseket és kitüntető címeket adnak át. Így például a Civitate Honoris Causa és a Pro Academia Polytechnica elnevezésű díjakat, a Budapesti Műszaki Főiskola Nagykövete kitüntető címet, az idén alapított Főiskoláért Emlékplakett arany fokozatát, valamint a címzetes főiskolai tanár címeket.

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium a 2007. évi Felsőoktatási Minőségi Díj "Felsőoktatási intézmény" kategóriájában bronz fokozatú elismerésben részesítette a Budapesti Műszaki Főiskolát. Az intézmény minőségfejlesztés terén elért eredményeit elismerő oklevél átadására szintén az ünnepségen kerül sor.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását