2024. április 27. - Zita

Gyorsvonatokat "állított meg" a szélvihar

Gyorsvonatok vesztegeltek Szlovákiában a péntekre virradó éjszaka pusztító szélvihar miatt, a forgalmat csak néhány perccel ezelőtt sikerült újraindítani.
2007. augusztus 24. péntek 12:23 - Hírextra
A Pozsonyt Kelet-Szlovákiával összekötő fő vasútvonalon több helyütt fák zuhantak a sínekre, emiatt a Magas-Tátrától délre lévő szakasz órákon át nem volt járható. Hasonló okból szünetelt, és egyes szakaszokon még mindig nem indult újra a forgalom a magas-tátrai villamos vasút és a fogaskerekű vonalán.

Kidőlt fákat takarítanak el a vasutasok több közép-szlovákiai vasútvonalon is. Fák kerültek az egyik legforgalmasabb szlovákiai autópálya, a D1-es Magas-Tátrától délre vezető szakaszára, ott forgalomkorlátozás van érvényben.

Károkat okozott a szélvihar a közép-szlovákiai régió Magyarországgal határos részén is. A gömöri Rimaszombat város központjában a Független Hírügynökség értesülései szerint a szél letépte a református gimnázium volt épületéről a pléhtető egy nagy részét.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását