2024. május 14. - Bonifác

Britney nem csak iszik, drogozik, de még leszbikus is

Elveszítheti két fiát Britney Spears, volt férje ugyanis kiderítette: az énekesnő nem csupán iszik, bulizik és elhanyagolja a gyermekeit, de botrányos leszbikus viszonyt is folytatott egy táncosnővel.
2007. augusztus 20. hétfő 12:09 - Hírextra
Kevin Federline a gyerekekért vívott elkeseredett küzdelem során talált rá a bizonyítékokra, és állítólag meg is szerezte a titokzatos barna szépség vallomását. Többek között ennek révén próbálja majd bebizonyítani a bíróságon, hogy Britney Spears alkalmatlan két kisfiúk, a kétéves Sean Preston és a 11 hónapos Jayden James nevelésére.

További rossz hír az énekesnő számára, hogy a családja - még az édesanyja is - Kevin mellett tesz majd vallomást. A per szeptember 17-én kezdődik majd a Los Angeles-i bíróságon.

A perben kulcsszerepet játszhat majd az a szexi táncosnő, akivel Britney bezárkózott a szállodai szobájába 2004 májusában, Koppenhágában. A két nő kézenfogva távozott egy ismert helyi homoszexuális szórakozóhelyről. "A kapcsolatuk nagyon szorosnak tűnt. Britney Kevin ölében ült a bárban, a lány pedig a közelében, és egyfolytában vihogtak egymással" - számolt be annak idején egy szemtanú, aki azt is elmondta, hogy a két lány együtt tűnt el a szobaajtó mögött.

Britney-t nem először vádolják azzal, hogy biszexuális. Nemrégiben jelentek meg róla kompromittáló fotók, amint félmeztelenül pancsikolt egy 21 éves, Shannon nevű lánnyal.(InfoRádió)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását