2024. május 28. - Emil, Csanád

Bodnár szerint Kisteleki miatt buktuk az Eb-t

Bodnár György, a Szaknévsor és a futballmérkőzések televíziós jogainak értékesítése kapcsán ismertté vált üzletember szerint Kisteleki Istvánnak, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökének sorozatos hibái miatt nem kapott szavazatot és veszített a magy
2007. április 26. csütörtök 18:13 - Hírextra
Az üzletember ezt csütörtöki sajtótájékoztatóján mondta, amelyen televíziós bejátszásokkal és újságcikkekkel próbálta bizonyítani, hogy az elmúlt másfél évben az MLSZ vezetője szerinte a döntést is befolyásoló kérdésekben többször is rosszul határozott, és nem egyszer valótlanságokat állított.

"Azért, mert egy pályázatot valaki elveszít, még nem kell lemondani, ez egy csacskaság, hiszen egy sebésznek sem kell felmondania, ha műtét közben meghal a beteg. Ugyanakkor ha egy sebész megoperál valakit és kiderül, hogy 43 hibát vét a műtét közben, csak illene valamilyen módon azt mondani, hogy kérem ebből elég" - jelentette ki Bodnár.



Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását