2024. április 27. - Zita

Még hatvan napot kér a rendőrség

Az elhúzódó szakértői vizsgálatok miatt a rendőrség azt kérte az ügyészségtől, hogy 60 nappal hosszabbítsák meg a nyomozást a rendőrpalota elleni támadás ügyében - értesült a Vasárnapi Hírek.
2007. április 15. vasárnap 12:12 - Hírextra
Az elmúlt hetekben sok újdonság nem derült ki, emiatt most elsősorban a fegyverről akarnak többet megtudni - mondta a Nemzeti Nyomozó Iroda bűnügyi főosztályvezetője. Csizner Zoltán szerint azzal a Kalasnyikov gépfegyverrel, amelyből leadták a sorozatot, Magyarországon még nem követtek el bűncselekményt.

A nyomozók még indítékot sem találtak az ügyben. Lehet, hogy valakik nyomást akartak gyakorolni a rendőrségre, előfordulhat, hogy szélsőségesek a március 15-i rendbontás előtt "nyomatékosító" lövéssorozatot adtak le, de nem kizárt azt sem, hogy egy részeg vagy drogos társaságból nyitottak tüzet a Teve utcai rendőrpalotára február 13-án hajnalban.

A rendőrség továbbra is egy Volvo 3-as autót keres, és fenntartják a 10 millió forintos nyomravezetői díjat - írja a lap.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását