2024. május 6. - Ivett, Frida

Vége a lamúrnak Vilmos és Kate között

Szakított Vilmos herceg és barátnője, Kate Middleton - számolt be szombati számában a The Sun brit napilap. A legnagyobb példányszámú brit bulvárlap szerint a kapcsolatnak azért lett vége, mert a trónörökös szabadidejét barátnője helyett újdonsült katonac
2007. április 14. szombat 11:05 - Hírextra
A BBC szerint viszont a média túlzott érdeklődése vetett véget a kapcsolatnak. A múlt hónapban a 24 éves Vilmos és 25 éves barátnője még boldogan síeltek Svájcban, és mindenki azt találgatta, hogy mikor jelentik be esküvői terveiket. A valóságban viszont kapcsolatuk egyre jobban megromlott, azóta, hogy Vilmos tavaly decemberben végzett a Sandhurst Katonai Akadémián. A trónörökös ugyanis szabad estéit újdonsült barátaival töltötte a helyi kocsmákban, ahelyett, hogy Londonba ment volna barátnőjéhez. A sztárpár egyik barátja szerint Kate azt fájlalta leginkább, hogy Vilmos nem figyelt rá eléggé. Legutóbb március 13-án lehetett őket látni a nyilvánosság előtt, amikor a cheltenham-i lóversenyen megjelentek.

Vilmosról egyébként éppen mostanában jelentek meg botrányos fotók: márciusban egy 18 éves lány mellét tapogatta meg egy bournemouth-i kocsmában, sőt egy 19 éves szőkeséggel is lencsevégre kapták bulizás közben.

A BBC szerint a médiának is szerepe van a kapcsolat felbomlásának: nem telt el nap, hogy fotósok hada ne követte volna Kate-et, akitől folyton azt kérdezték, hogy mikor lesz az esküvő.

Vilmos herceg és Kate Middleton 2001-ben találkoztak a St. Andrews Egyetemen, amikor a trónörökös első éves volt. 2002-ben egy albérletbe költöztek, majd 2004-ben hozták nyilvánosságra románcukat.

A Buckingham Palota egyelőre nem kommentálta a szakítás hírét.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását