2024. május 2. - Zsigmond

Ma kiderül, használnak-e gumilövedéket a rendőrök március 15-én

Bár már döntött, csak pénteken árulja el az országos rendőrkapitány, hogy használhatnak-e gumilövedéket a rendőrök március 15-én.
2007. március 9. péntek 07:36 - Hírextra
Az új pomázi rendőrörs avatásán a főkapitány nem árulta el, hogy használnak-e majd gumilövedéket a rendőrök március 15-én. Annyit mondott, hogy már döntött erről, de ezt csak pénteki sajtótájékoztatóján hozza nyilvánosságra. Azt viszont kijelentette, hogy békés és méltóságteljes ünneplésre készülnek, de ha kell, fellépnek a rendbontók ellen. Bene László úgy fogalmazott, hogy akik nem hagynak másokat békésen ünnepelni, demonstrálni, megsértik a Magyar Köztársaság törvényeit, azokkal szemben határozottan fellépnek.

Az őszi zavargások után sokan azt kifogásolták, hogy nem volt azonosító a rendőrökön. Kondorosi Ferenc, az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium államtitkára azt mondta, hogy március 15-én minden rendőrön lesz azonosító. Ez egyértelmű parancsa az országos rendőrfőkapitánynak. 

Ma be is mutatják, milyen lesz a szabályos viselet. Akin pedig nem lesz azonosító március 15-én, annak a parancsnokát felelősségre vonják.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását