2024. május 6. - Ivett, Frida

Teltházas lesz Shakira budapesti koncertje?

Hétfőn érkezik Magyarországra és a koncert után már utazik is tovább a kolumbiai világsztár, Shakira. Esti koncertjére még kaphatók jegyek, a szervezők azonban arra számítanak, hogy a show kezdetéig mind elkel és telt ház előtt lép majd fel az énekesnő.
2007. március 4. vasárnap 17:42 - Hírextra
Shakira hétfőn kora délután érkezik Budapestre. Este nyolc órakor kezdődik koncertje a Papp László Budapest Sportarénában, az előadás után a világsztár már utazik is tovább.

"Az eredeti tervek szerint Shakira 2-3 napot töltött volna Budapesten, hogy megnézze a várost, a turné szoros beosztása miatt azonban ez nem jött össze. Viszont elképzelhető, hogy még nyáron ismét ellátogat Magyarországra" - mondta el a Független Hírügynökségnek Csergő Éva, a szervező LiveNation marketing igazgatója.

Shakirának egyébként nem voltak különleges kívánságai - mondta Csergő Éva. Mivel azonban rendkívül figyel arra, hogy mit eszik, sok zöldséget, gyümölcsöt és egyéb egészséges ételeket rendelt. A szakácsa minden turnéállomásra - így Budapestre is - elkíséri és a heti menüjét is mindig előre összeállítják.

A koncertre jegyek még mindig kaphatók. A szervezők mindenesetre arra számítanak, hogy hétfő estig mind elkel és telt ház előtt lép fel a kolumbiai énekesnő.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását