2024. május 13. - Szervác, Imola

Az interneten is a kisebb és olcsóbb lakásokat keresik

A fővárosban és vidéken egyaránt az olcsó lakásokat keresik az internetes hirdetések között, de vidéken azonos árhoz jóval nagyobb alapterület tartozik. Az ingatlan.net hirdetési portál azt vizsgálta, látogatói hányszor kattintottak rá a december óta fent
2007. február 28. szerda 10:19 - Hírextra
Miután az egyes ingatlanokat - ár, alapterület és elhelyezkedés szerint - csoportokba rendezték, meghatározhatók a leggyakrabban megtekintett lakások. A valós üzletről azonban nincs információ, az elemzés csak az érdeklődést mérte. Budapesten a kőbányai, az angyalföldi valamint a józsefvárosi lakások a legkeresettebbek. Méretüket tekintve a 20-40 négyzetméteresek, míg árban az 5-9 millió forint közöttiek a favoritok.

Vidéken nem különböztet meg az elemzés földrajzi területeket. Legkeresettebbek a 110, majd 70 és a 60 négyzetméteres lakások következnek. Ezek árai azonban jóval alacsonyabbak, 3-6 millió forint közé esnek. Például az adatbázisban tipikus a vidéki 110 négyzetméteres, 4-5 millió forintba kerülő családi ház.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását