2024. május 28. - Emil, Csanád

Gyurcsánynak fizetnie kell

A parlamenti képviselőknek is kell kvázi vizitdíjat fizetniük, ha az Országgyűlés orvosa látja el őket, ír fel receptet vagy beutalót nekik - értesült az MTI kedden.
2007. február 20. kedd 22:21 - Hírextra
Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke az MTI kérdésére elmondta, hétfőn döntött így, mert szerinte morálisan nem vállalható, hogy a közpénzből fizetett képviselők ne vegyenek részt a közös teherviselésben. A parlamenti képviselőknek a mostani szabályozás szerint nem kellene vizitdíjat fizetniük, mert az üzemorvosi szolgálatokra ezt nem vezették be. Így ha egy képviselő az Országgyűlés orvosainak szolgáltatásait veszik igénybe, mentesülne a vizitdíj fizetése alól.

Szili Katalin döntése értelmében nemcsak a képviselőknek, hanem az Országgyűlés Hivatala valamennyi dolgozójának be kell fizetnie a háromszáz forintot.

Az MTI információi szerint a dolgozók és a képviselők által befizetett "vizitdíjat" jótékony célra ajánlja fel az Országgyűlés.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

nolcsi122
2007. március 4. 13:22
Külömbség az, hogy Gyurcsán vállalkozóként lett gazdag és utána lett állami funkcionárius, Orbán állami funkciójából eredően gazdagodott meg elég jól.
Maguknak kiutalta Orbán V. a vissza nem téritendő támogatgást, bébiszittert és terepjárót juttatott családjának, szóval ha megnézzük Orbánnak nagyon sok a vaj a fején, ezért jó lenne ha most már csöndbe lenne, kivonulna a politikából és nem ártana a magyar népnek.
/a bányák megszerzése, a fidesszékházá elsíbolása remélem nem megy feledésbe kedves levelezőtársaim előtt/.
kukac
2007. március 1. 23:23
Jó lenne már az elsíbolt pénzeket behajtani, máris kevesebb lenne az államadósság.
De ez, ami soha nem lesz! Nekik jár a "vissza nem térítendő állami támogatás", ami több millió forint....Milliós költségtérítés, amivel nem kell elszámolni....
1ik kutya, másik eb....
A gegszterváltás óta kormányom levőktől vissza kellene venni a harácsot, és elzavarni őjet a f@szba! Ők is csak a minimálbért kapják, abból éljenek, akkor tudnák, mit is jelent, ha jönnek a számlák! Havi 2-3 milkából én is táncolnék örömömben...
De már spótolok....pár magnumra....mert az jár nekik....
thurvj97
2007. február 20. 22:47
Kár a cinikus címért. Ez nem Gyurcsány ügy.Hál'Isten Orbán is fizet, meg a jól fizetett fideszes fiúcskák is !Persze Molnárnak Lajosnak sem árt!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását