2024. június 1. - Tünde

Babák, mamák, kiállítás

Az idei, immár 5. alkalommal megrendezett szentesi Esküvő és Baba-mama Kiállítás eddig is méltán híres volt megyei, sőt országos szinten is, hiszen nagy számban érkeztek kiállítók és látogatók az ország különféle területeiről.
2011. február 12. szombat 15:30 - HírExtra
Az idei kiállítás minden eddigit felülmúl, mind kiállítói számban, mind a programok tekintetében, sőt a nyeremények értékében is - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség Bertók Róbert főszervezőtől.

A szentesi Megyeháza Konferencia és Kulturális Központban 2011. február 12-13-án megrendezésre kerülő kiállításon több mint negyven szolgáltató lesz jelen a megyéből, sőt megyén kívülről is, akik a többi között a következő témakörökben kápráztatják majd el az érdeklődőket: női divat, férfidivat, esküvői ruhák és kiegészítők, alkalmi ruhák, szépségstúdió, fodrászat, műköröm, kozmetika, cukrászat, étterem, esküvői helyszín, rendezvénysátor, fotó, videó, esküvő szervező, dekoratőr, mézeskalács, csoki szökőkút, limuzin, virágbolt, virágkötészet, bébi felszerelés, kismamaruházat, játékbolt, készségfejlesztő játékok, játszóház, magán óvoda, meseterápia, stb.
Forrás: OBJEKTÍV Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását