2024. június 2. - Kármen, Anita

Átadták a nívódíjat

A legkiválóbb külpolitikai újságíróknak idén is átnyújtották a Külügyminisztérium nívódíjait; Martonyi János külügyminiszter a csütörtöki ünnepségen azt mondta, a következő hónapokban is számít a sajtó támogatására, de a kérdésekre és bírálatokra is.
2010. december 9. csütörtök 18:47 - HírExtra
Pataky István, a Magyar Nemzet című napilap újságírója vehette át az írott sajtó nívódíját. Az elektronikus sajtó kategóriájában az elismerést megosztva Zentai Péter szabadúszó újságíró és Szabó András, az Origo hírportál munkatársa kapta. A Budapesten akkreditált külföldi újságírók nívódíját Reinhard Olt, a Frankfurter Allgemeine Zeitung német napilap újságírójának ítélték oda.

A tárca nívódíjait 15. alkalommal osztották ki. Az 1995 óta odaítélt elismeréssel azokat az újságírókat díjazzák, akik kiemelkedő színvonalon művelik szakmájukat és sokat tettek a magyar külpolitika, illetve diplomácia tevékenységének bemutatásáért.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását