2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Az MSZP bemutatta székesfehérvári jelöltjeit

Megnevezte önkormányzati képviselőjelöltjeit az MSZP székesfehérvári szervezete; a megyei jogú város 14 választókerületében induló jelölteket Márton Zoltán, a párt polgármesterjelöltje mutatta be csütörtökön sajtótájékoztatón.
2010. augusztus 12. csütörtök 18:50 - HírExtra
Az önkormányzati választáson induló jelöltek "valamennyien a baloldal iránt elkötelezett, a választókerületet jól ismerő lokálpatrióták, akik a társadalmi kirekesztés, a megkülönböztetés, a szegénység elleni fellépés következetes harcosai; a fehérváriak emberi léptékű - nem a valóságtól elrugaszkodott - álmainak megvalósítói lehetnek" - mondta a polgármesterjelölt.

A csapat egységes értékrendre alapozott várospolitikai programot képvisel. "Egyértelmű célunk, hogy összefogjunk az eddigi közös eredményeinket megőrizni, a jövőnket pedig emberi léptékkel felépíteni képes, családtámogató, idősbarát Székesfehérvárért" - tette hozzá.

Mint mondta, elkészült az 50 pontból álló, Emberi léptékkel című programjuk; alcíme: Családtámogató, idősbarát Székesfehérvárért.

Márton Zoltán a székesfehérvári közgyűlés szociális és családvédelmi bizottságának elnöke, az Esélyek Házának igazgatója.

A párt Szabó Gábor idegenforgalmi szakértőt, Knizse Gyula gazdasági tanácsnokot, Mihályi Mónika jogászt, Cseh István közbiztonsági szakembert, Márton Roland ügyvédet, Budai Gábor műszaki termékmenedzsert, Farkas László okleveles közgazdászt, Koppány Péter vállalkozót, cégvezetőt, Őze Gábor kommunikációs szakembert, Rockenbauer Lajos iskolaigazgatót, Csordás Sándor településfejlesztési szakértőt, Barta Tamás tanárt, Lőrincz Károlyné szociálpolitikai szakértőt és Kálmán Tímea cégvezetőt jelölte önkormányzati képviselőnek.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását