2024. június 1. - Tünde

Uruguayi siker, de a mexikóiak is örülhetnek

Az uruguayi válogatott Luis Suarez góljával nyert a mexikói csapat ellen a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság A csoportjának keddi zárófordulójában. Forlánék ezzel a csoport élén végeztek, a mexikóiak pedig a második helyen jutottak tovább.
2010. június 22. kedd 19:27 - HírExtra
A rustenburgi találkozót Kassai Viktor vezette, segítői Erős Gábor és Vámos Tibor voltak. A magyar játékvezető kifogástalanul bíráskodott.

Eredmény, A csoport, 3. forduló:
Uruguay-Mexikó 1-0 (1-0)
------------------------
Rustenburg, Royal Bafokeng Stadion, 33 425 néző, v.: Kassai Viktor
gólszerző: Suarez (43.)
sárga lap: Fucile (68.), illetve J. Hernandez (77.), Castro (86.)

Uruguay:
--------
Muslera - Lugano, Victorino, Fucile, M. Pereira - D. Perez, Arevalo, A. Pereira (Scotti, 87.) - Cavani, Suarez (A. Fernandez, 85.), Forlán

Mexikó:
-------
O. Perez - Osorio, Moreno (Castro, 57.), Rodriguez, Salcido - Guardado (Barrera, a szünetben), Marquez, Torrado - Dos Santos, Franco, Blanco (J. Hernandez, 63.)

I. félidő:
----------
43. perc: Cavani jobb oldali beadására Suarez tökéletes ütemben érkezett, és öt méterről a kapu jobb oldalába fejelt (1-0).

Az első félidő uruguayi fölényt hozott, igaz, Guardado révén a mexikóiak egyszer eltalálták a kapufát is, ugyanakkor a túloldalon Suarez fejese a hálóban kötött ki.

A fordulást követően a mexikóiak - valószínűleg tudva a csoport másik mérkőzésének félidei eredményét - magasabb fokozatba kapcsoltak, de nem tudták értékesíteni helyzeteiket. A hajrában az eredmény már nem változott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását