2024. június 15. - Jolán, Vid

Egymásnak estek Animal Cannibalsék!

Ricsi Pí-t és Qka Mc-t is elérte a vb-láz! Az évek óta békésen együttműködő páros más-más csapatnak szurkol a világbajnokságon. Szerencsére nem komoly a konfliktus, a két kannibál ugyanis egy össznépi zenélés keretében vezeti le a szurkolás minden feszültségét.
2010. június 18. péntek 17:59 - HírExtra

Ricsi Pí-t és Qka Mc-t is elérte a vb-láz! Az évek óta békésen együttműködő páros más-más csapatnak szurkol a világbajnokságon. Szerencsére nem komoly a konfliktus, a két kannibál ugyanis a péntek esti meccs után egy össznépi zenélés keretében vezeti le a szurkolás minden feszültségét.

A fiúk a Grundot veszik hatalmukba a VIII. kerületben, ahol egész éjszaka szól majd a muzsika. Rajtuk kívül pedig a magyar rapperek jeles képviselői is jelen lesznek, hogy bemutassák himnuszukat, az Északon Délen című slágert.

– A Grundon forgattuk le a videóklipet is, és úgy gondoltuk, hogy összehozhatnánk a kellemest a hasznossal, ezért kifejezetten a vébé időpontjára terveztük ezt a koncertet. Igaz, én az algériaiaknak, Qka pedig az angoloknak szurkol, de nem hiszem, hogy ez problémát jelent majd. Szurkolunk egy kicsit, aztán pedig felállunk a színpadra örömzenélni, sőt még a dj.-pult mögött is keverünk majd egy kicsit – mondta a Blikknek Ricsi Pí.

 

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását