2024. május 3. - Tímea, Irma

Maradona még keresi a kezdőcsapatát

Egyelőre még bizonytalan a kezdő 11-ét illetően Diego Maradona, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A dél-afrikai világbajnokság egyik esélyeseként számon tartott dél-amerikai gárda szűk két hét múlva játssza első meccsét a tornán.
2010. június 2. szerda 10:51 - HírExtra
A szakvezető kedden tartotta első sajtótájékoztatóját a helyszínen, ahol azt közölte: csak néhány nappal a Nigéria elleni, június 12-i találkozó előtt tudja majd megmondani, kik kapnak helyet a kezdőcsapatban. Elárulta: több kérdés is foglalkoztatja, ezek közül az egyik, hogy megtalálja világklasszis támadói - Lionel Messi, Carlos Tévez, Gonzalo Higuaín és Diego Milito - megfelelő helyét az együttesben.

Maradona úgy fogalmazott: a mostani keret sokkal jobb, mint az, amellyel 1986-ban játékosként világbajnokságot nyert. A nigériaiakon kívül a görögök és a dél-koreaiak lesznek az argentinok ellenfelei a vb csoportszakaszában.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását