2024. június 11. - Barnabás

Jön a férfitabi - vége a guminak

Öt éven belül piacra kerülhet a férfiak számára kialakított fogamzásgátló szer, vélhetően nem tabletta, hanem injekció formájában - derült ki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által támogatott német kutatásokból.
2010. május 7. péntek 15:17 - HírExtra
Az elképzelések szerint a hormoninjekciót két havonta kellene beadni a férfiaknak ahhoz, hogy a nők által szedett tablettához hasonló hatást érjenek el az anyaggal.

A Münsteri, valamint a Hallei Egyetemem 2009 óta folynak kutatások a témában. Németországban jelenleg 80 pár vesz részt a programban, mindeddig teljes megelégedettséggel - számoltak be a tudósok.

A münsteri szakemberek szerint az első injekció után három hónappal a férfiak szervezete már nem termelt spermiumot. Mint mondták, a mechanizmus ugyanolyan megbízható, mint a klasszikus tabletta, és a sterilizáláshoz hasonlóan biztos is.

Németországban a fogamzásgátló tabletta jelenti a legnépszerűbb védekezési módszert a nem kívánatos terhességek ellen. A 20 és 29 év közötti nők között 72 százalék használja a tabletták. A 20 és 44 év közötti korosztályban 55 százalék ez az arány.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

...
2010. május 22. 11:34
Berki majmócz "Doktorka" így olvasta:
"magya-Rádióban, és ő helyett Ö hangokkal! :-P pl. emlö, stb. feltartóztatlanul! :)) (= feltartóztathatatlanul) neHHéz neki.. :)) nevezetesen! JÉÉ! jó volt az s itt! :) kÓrszerű! :) (o) + kÓrszerű! (korszerű) üdüLLőkbe? aHHol :) felszabadíTTója, elSSő? alacsoNNYabb, hÁjdelbergi" :) itt hallani ilyeneket:
. MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, TAGS, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, . MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, TAGS, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva,
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását