2024. június 15. - Jolán, Vid

Az MDF reméli, az OVB választ tud adni a történtekre

Az MDF reméli, hogy az Országos Választási Bizottság (OVB) választ tud adni arra, hogy országszerte több szavazókörben miért nem tudták leadni voksukat az állampolgárok 19 óráig.
2010. április 11. vasárnap 21:30 - HírExtra
Hozzátette: az MDF nem kezdeményez vizsgálatot az ügyben, remélik, hogy az Országos Választási Bizottság választ tud adni arra, hogy mi történt.
Országszerte több szavazókörben még sokan várakoznak vasárnap este, hogy leadhassák voksaikat az országgyűlési választások első fordulójában, holott a szavazóköröknek 19 órakor be kellett volna zárniuk. A fővárosban néhány szavazókörnél még több százan várnak. A várakozás összefügg azzal, hogy 2007-ben megváltozott az igazolással szavazás szabályozása.
Szigeti Péter, az OVB elnöke negyed nyolckor kezdődött sajtóértekezletén azt mondta, néhány szavazókörben - ahol az igazolással szavazók adhatják le voksukat - elhúzódik a szavazás. Az OVB meghosszabbította a kampánycsendet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását