2024. június 15. - Jolán, Vid

Bokros csütörtökre várja a vitapartnereket

Bokros Lajos, az MDF miniszterelnök-jelöltje továbbra is csütörtökön 11 órára várja a kormányfőjelölteket és az LMP listavezetőjét egy egyórás, nyílt programvitára - közölte Dávid Ibolya, az MDF elnöke kedden az MTI-vel.
2010. április 6. kedd 15:35 - HírExtra
Az MDF elnöke közleményében a Lehet Más a Politika (LMP) felvetésére reagált, miszerint az LMP szakszóvivője, Scheiring Gábor gazdaságpolitikai vitára hívja Bokros Lajost, az MDF miniszterelnök-jelöltjét.

Az LMP szerint a vita alkalmat adna arra, hogy "Bokros Lajos végre megismerje az LMP gazdaságpolitikai programját", és világossá válna az LMP és az MDF gazdasági filozófiája, valamint a két közgazdász-generáció felfogása közötti különbség.

Dávid Ibolya közleményében úgy fogalmaz: a pártok Fidesz-függősége miatt a múlt pénteki előzetes egyeztetés zátonyra futott, ennek ellenére Bokros Lajos változatlan készen áll a vitára.

A Lehet Más a Politika (LMP) által kezdeményezett pénteki egyeztetésen - amelyen a Fidesz és a Civil Mozgalom nem képviseltette magát - az áprilisi választásra országos listát állított erők közül az MSZP, az MDF, a Jobbik és az LMP delegáltjai megállapodtak abban, közös levélben szólítják fel a listavezetők vitáján való részvételre Orbán Viktort, a Fidesz elnökét. Másról viszont nem sikerült megegyezniük.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását