2024. május 3. - Tímea, Irma

Búcsút mondhatunk Joshi Bharatnak is?

A Mónika-show megszűnése után kérdéses Joshi Bharat jövője is, a műsorra ugyanis éppen a konkurens kibeszélőshow ellenében volt szüksége a TV2-nek - írta a Bors.
2010. április 2. péntek 09:39 - Sarkadi-Nagy Márton
Amint azt a Hírextra is megírta, a Mónika show kilenc év után megszűnik. A kibeszélőshow megszüntetésének okai - a rendszeres ORTT-elmarasztlások, a csökkenő nézettség -  a Joshi Bharat- shownál is fennállnak, ráadáasul a műsort elsősorban azért adta a TV2, hogy a délutáni műsorsávot ne engedje át teljesen az RTL Klubnak.

Joshi Bharat jövőjérőla Bors kérdezte a TV2 szóvivőjét, valamint magát az érintettet:

"A TV2-n továbbra is folytatódik a műsor, a csatorna hosszú távon számít Joshi Bharatra" - nyilatkozta a szóvivő, Joshi pedig, bár méltatja ellenfelét, nem ilyen magabiztos a saját jövőjével kapcsolatban:

"Elismerés illeti Mónikát, hogy ilyen sokáig sikeresen vezette a műsorát. Nem tudom, ki vagy mi jön utána, nem is ahhoz mérjük a show-t. Nekünk az a fontos, hogy magunkkal elégedettek legyünk" - mondta a műsorvezető, hozzátéve: most is forognak a kamerák. "Nem tudom, mit hoz a jövő. Egyelőre megy a műsor, ki vannak tűzve a felvételi napok, és jól akarjuk csinálni. A folytatásról azonban nem én döntök "- tette hozzá Joshi.
Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását