2024. június 2. - Kármen, Anita

Burány méltatja Hagyót

Az MSZP budapesti elnöke szerint Hagyó Miklós ismét felelős döntést hozott, amikor lemondott kerületi elnöki tisztségéről és felfüggesztette párttagságát.
2010. március 8. hétfő 07:27 - HírExtra
Burány Sándor az MTI-nek vasárnap azt mondta, megértik Hagyó Miklós döntésének hátterét, miszerint nem kívánja terhelni a kampányt. "Továbbra is bízunk igazában" - jelentette ki a szocialista politikus. Nyakó István, az MSZP szóvivője vasárnap jelentette be, hogy Hagyó Miklós szocialista országgyűlési képviselő felfüggesztette párttagságát és lemondott XII. kerületi pártelnöki posztjáról.

Nyakó Istvánt a sajtótájékoztatóján a BKV-üggyel kapcsolatban a Magyar Nemzet szombati számában közölt információkkal összefüggésben kérdezték. A lapnak Balogh Zsolt, a BKV Zrt. volt megbízott vezérigazgatója azt nyilatkozta, hogy az ő közvetítésével mintegy hetvenmillió forint jutott Hagyó Miklóshoz. Balogh Zsolt azt is elmondta, hogy a BKV-ért is felelős volt főpolgármester-helyettessel minden apró szervezeti és személyi döntésről egyeztetnie kellett.

Ugyanakkor Hagyó Miklós szombaton az MTI-nek nyilatkozva azt hangsúlyozta, hogy a Magyar Nemzetben megjelent minden, rá vonatkozó "rágalmazó kijelentés" valótlan, és bármely, a tevékenységét vizsgáló fórum elé tiszta lelkiismerettel áll.

Hagyó Miklós február 2-án sajtótájékoztatón jelentette be, hogy lemondott fővárosi közgyűlési mandátumáról, visszalépett budapesti listás helyéről és egyéni képviselő-jelöltségétől. Parlamenti mandátumát megtartotta.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

helix
2010. március 8. 13:45
Ha továbbra is bíznak az igazában, akkor miért "szakítanak" ?

Bízok benned, de azért a biztonság kedvéért távolodjunk el, amíg ki nem derül, hogy miként megy le a dolog. Nehogy a kampányban rosszul süljön el.

Ez az igazi mszp-s pártpolitika!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását