2024. június 10. - Margit, Gréta

1,7 millió ajánlószelvénynél tart a Fidesz-KDNP

Már 1,7 millió ajánlószelvény van a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltjeinek birtokában - közölte Nyitrai Zsolt keddi sajtótájékoztatóján, Budapesten.
2010. március 2. kedd 12:06 - HírExtra
A Fidesz operatív igazgatója emlékeztetett, a cél a kétmillió ajánlószelvény összegyűjtése. "Itt igazából nem is az ajánlószelvényeknek a számát tartjuk fontosnak, hanem a kétmillió lehetőséget: találkozást a választópolgárokkal" - mondta.

Hozzátette azt is, hogy a cédulákat továbbra is gyűjtik a képviselőjelöltjeik, önkénteseik, aktivistáik.

Nyitrai Zsolt felidézte azt a korábbi bejelentését is, hogy március 1-je és április 11-e, vagyis az országgyűlési választás első fordulójának napja között több mint ezer alkalmat teremtenek a személyes találkozásra gyűlések, nagygyűlések, lakossági fórumok, közterületi kitelepülések formájában. Mint mondta, ezen alkalmakkor országos politikusaik, jelöltjeik, szakértőik tudnak találkozni a választókkal.

Arra a kérdésre, hogy mennyiben lesz más a kampányuk a március 15-i kampánynyitó után, az operatív igazgató úgy válaszolt: jóval intenzívebb lesz. Közölte azt is, hogy a Fidesz-KDNP kampánya a hatályos szabályoknak meg fog felelni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását